Selasa, 23 April 2013

Pengalaman Penulisan Artikel Ilmiah Dalam Jurnal

No.
Judul Artikel Ilmiah
Vol/ Nomor Tahun
Nama Jurnal
1.
Pengaruh penggantian jagung dengan campuran empulur sagu dan isi rumen yang difermentasi  dengan B. amyloliquefaciens dalam ransum terhadap performa broiler
  31(3): 111-140 2007
Buletin Peternakan
2.
 

3.

4.

5.

6.

7.

8.
Selection and identification of cellulase-producing bacteria isolated from the litter of mountain and swampy forest
Improving the quality of sago pith and rumen content mixture as poultry feed through fermentation by Bacillus amyloliquefaciens.
Efisiensi penggunaan energi metabolis ransum berbasis onggok yang difermentasi  B. amyloliquefaciens pada ayam broiler.
Influence of Dietary Fermented Tapioca By-Products on the Performance of Broilers and Ducklings.
Improving the quality of Tapioca By-Products (Onggok)  as poultry feed through fermentation by B. amyloliquefaciens.
Pemberian Dedak Padi yang Difermentasi Dengan B. amyloliquefaciens Pengganti Ransum Komersil Ayam Ras Petelur
The Effect of Supplementation of Micro Nutrient on Nutrient Rice Bran Which Fermented by Bacillus amyloliquefaciens
1(3):135-139     2007

7(2): 249-254    2008

31  (3):172-177  2008
8(9):902-904      2009
8(10):1636-1640   2009

13(3):156-165      2011
11 (5): 439-443     2012
Microbiology Indonesia Journal
Pakistan Journal of Nutrition

Jurnal Media Peternakan
International Journal of Poultry Science
Pakistan Journal of Nutrition
Jurnal Peternakan Indonesia
Pakistan Journal of Nutrition

0 komentar :

Posting Komentar